Οστεοπόρωση – Ασθένεια Που Κλέβει Σιωπηλά Τα Οστά Σας

Όταν κοιτάζετε στον καθρέφτη, δεν εμφανίζεται. Φανταστείτε, θα μπορούσατε να είστε είκοσι, τριάντα, σαράντα ή μεγαλύτεροι και μπορεί να σας πλήξει. Οι άνθρωποι που σε κοιτάζουν δεν το βλέπουν.

Όταν επιτέλους επιφανειακά εμφανίζεται για να βλέπει οποιοδήποτε ανθρώπινο μάτι, η ζημιά μπορεί να είναι μη αναστρέψιμη. Το τρομακτικό μέρος είναι ότι η εξωτερική προειδοποίηση της οστεοπόρωσης είναι σιωπηλή ενώ μέσα στο σώμα ζητάει βοήθεια.

Πολλές γυναίκες εκτιμούν το να γίνουν πενήντα ως θετικά υψηλή εμπειρία. Μία φορά ανυπομονώ για τον εορτασμό. Η εσωτερική ειρήνη που έρχεται με αυτό το διακηρυγμένο σημείο καμπής είναι μόνο από την πρόσφατη διάγνωση της οστεοπενίας.

Η οστεοπενία είναι η αρχική φάση της οστεοπόρωσης. Κάθε ηλικία είναι πολύ μικρή για αυτήν την ασθένεια.

Η ελπίδα μου να αποτρέψω φυσικά την περαιτέρω απώλεια οστικής πυκνότητας και ακόμη και την αναστρεψιμότητα είναι να μην παίρνω φάρμακα για το υπόλοιπο της ζωής μου. Προτιμώ να περπατώ ευθεία και να στέκομαι κοντά στα 5 πόδια 2 ίντσες. Απίστευτα ο νέος γυναικολόγος μου ανέφερε το ύψος μου σε μία ίντσα λιγότερο από μόλις πριν από τριάντα χρόνια.

Ο φόβος μου είναι ότι μόνο η ισόβια ποινή σε κάποιο συνταγογραφούμενο φάρμακο θα είναι η απάντηση. Το μεγαλύτερο μέρος του θυμού μου είναι, “Μακάρι να ήξερα τότε τι ξέρω τώρα.” Ο υπόλοιπος θυμός είναι κλειστού και ανεπαρκώς μορφωμένου μυαλού σε μια ιατρική κοινωνία που παίρνει τον ιπποκρατικό όρκο.

Υπευθυνος Για Τη Δικη Υγεια Σας

Για σχεδόν 2 χρόνια ζήτησα από τον γυναικολόγο μου να μου συνταγογραφήσει ένα τεστ πυκνότητας οστών.

Προσπάθησε να με καθησυχάσει απορρίπτοντας τις ανησυχίες μου για αυτό που διάβαζα. “Είσαι πολύ νέος, δεν χρειάζεται να ανησυχείς γι ‘αυτό.” Όμως, οι παράγοντες κινδύνου στα άρθρα περιοδικών υγείας ήταν συνεπείς. Τελικά σεβάστηκε το αίτημά μου.

Το Menstrual Cup είναι ένα επαναχρησιμοποιήσιμο κύπελλο περιόδου που μπορεί να εισαχθεί στον κόλπο για έως και 12 ώρες, αντί να χρησιμοποιείτε σερβιέτες ή ταμπόν μιας χρήσης.

Ήταν αρκετά σοβαρή επένδυση για μένα στην αρχή. Είναι πολλά χρήματα για να ξοδέψουμε κάτι που φαίνεται τόσο φουτουριστικό και πέρα από αυτό που χρειαζόμαστε τώρα. Αλλά σύντομα συνειδητοποίησα πόσο πρακτικό είναι το Menstrual Cup μέχρι την υγιεινή – δεν έχετε διαρροές ή λεκέδες με αυτήν τη συσκευή, πράγμα που σημαίνει ότι δεν καταστρέφετε πλέον τα ρούχα ή το κρεβάτι σας.

Δώστε Σημασία Στον Γιατρό Σας

Μπορείτε να φανταστείτε να γνωρίζετε περισσότερα για την ανάγνωση ενός τέτοιου ιατρικού τεστ από τον γιατρό σας; Ήταν αδιανόητο, αλλά αληθινό. Τα αποτελέσματα αποκάλυψαν ότι ήμουν στα αρχικά στάδια του προδρόμου της οστεοπόρωσης. κάτι που ονομάζεται οστεοπενία.

Τα αποτελέσματα των δοκιμών είναι παρόμοια με αυτά που βρήκα στο βιβλίο The Osteoporosis Cure των Harris McIlwain, MD και Debra Fulghum Bruce. Ο γιατρός μου έγραψε αμέσως μια συνταγή για μένα. Ήταν για ένα φάρμακο με γνωστές πιθανές παρενέργειες, συμπεριλαμβανομένου του καρκίνου του μαστού.

Δεν ενδιαφερόταν να ακούσει για το σχέδιό μου για μια πρώτη προσπάθεια ενός εναλλακτικού προγράμματος για να συμπεριλάβω περισσότερη άσκηση, πρόσθετα προϊόντα σόγιας και αυξημένα συμπληρώματα ασβεστίου. Η πιθανή, φυσική προσέγγιση για την πρόληψη και Η αντίστροφη απώλεια οστικής πυκνότητας έγκειται σε μια σειρά καθημερινών ρουτίνων όλο το χρόνο.

Ξεκινήστε Επιτέλους Την Άσκηση

Το περπάτημα είναι υγιές τόσο για το σώμα όσο και για το μυαλό. Το εξωτερικό ευχάριστο εγχείρημα είναι μια στιγμή να απολαύσετε τον ήλιο και τη φύση με τις καιρικές συνθήκες. Ο διάδρομος είναι ένα πιο επαναλαμβανόμενο, βαρετό ταξίδι σε ένα υγιές σώμα, αλλά είναι ανεκτό. Η ανύψωση βάρους τελικά αποδίδεται με ένα άπαχο σώμα, βοηθώντας παράλληλα τον σκελετό.

Άσκηση βάρους , συμπεριλαμβανομένης μιας πρότασης από ό, τι μου είπε μια γυναίκα με σοβαρό οστο: όταν βρίσκεστε σε όρθια θέση, όσο το δυνατόν συχνότερα, βάλτε όλο το βάρος σας σε ένα μόνο πόδι. Κάθε βήμα ή άλμα ή άλμα που κάνετε λέει στα οστά σας να φέρουν λίγο ασβέστιο από κάπου στο σώμα σας.

Για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα το πρόσθετο όφελος του Το να διατηρώ τα οστά μου δυνατά δεν ήταν υψηλό στην πρόθεσή μου για τις δραστηριότητες. Κάποια πράγματα αλλάζουν. Δεν υπάρχει καμία επιλογή τώρα. Μισώ να μην έχω επιλογές. Η καθημερινή άσκηση, συμπεριλαμβανομένης της άρσης βάρους, είναι απαραίτητη.

Φροντίστε Την Διατροφή Σας

Θυμηθείτε όταν η μαμά σας είπε, “Πίνετε όλο το γάλα σας;” Βαθιά και απλή σοφία. Το ασβέστιο, μαζί με μια ποικιλία βιταμινών και μετάλλων που ενεργοποιούν την απορρόφηση του ασβεστίου, είναι μέρος της καθημερινής μου διατροφής. Το ασβέστιο από μόνο του δεν είναι αρκετό. Χρειάζεται τουλάχιστον, βιταμίνη D, βιταμίνη Κ, μαγνήσιο και ψευδάργυρο. Αυτά τα σοκολάτα μασούν Viactiv (TM) διευκολύνουν το δίλημμα του χάπι.

Όλα αυτά και πολλά άλλα, είναι απαραίτητα για την οικοδόμηση της οστικής μας δομής έως ότου είμαστε 30. Μετά από 30 περίπου, φαίνεται ότι το σώμα μας δυσκολεύεται να χτίσει και ακόμη εξασθενεί στη διατήρηση ασβεστίου. Εύχομαι αυτές οι πληροφορίες και ακόμη περισσότερο ήταν ανεξέλεγκτα πριν από 20 χρόνια. Εάν γνωρίζετε ότι μπορείτε να επιλέξετε τη ζωή με ή χωρίς ίσιο μπουφάν, τι θα επιλέξετε;

Ίσως Να Χρειάζεστε Και Συμπληρώματα

Περισσότερα από αυτά που πιθανώς θέλετε να μάθετε για όλες αυτές τις βιταμίνες και μέταλλα βρίσκονται στην πρόληψη και την αντιστροφή της οστεοπόρωσης από τον Alan R. Gaby, MD.

Αλλά, τι καλό είναι να έχετε έναν γιατρό κοντά στο κρεβάτι σας, εάν μπορεί να σας τραγουδήσει μόνο για να κοιμηθείτε τραγουδώντας δυνατά και απενεργοποιώντας το κλειδί στα αυτιά σας; Όταν κάνετε ερωτήσεις από τον γιατρό σας που έχει εμπιστευτεί εδώ και καιρό και λέει: “Γεια, δεν το έχω ακούσει ποτέ”, η δυσφορία είναι τρομακτική.

Ναι, θα προτιμούσα να έχω περισσότερες από τις ερωτήσεις, αλλά θέλω ο γιατρός να έχει περισσότερες από τις απαντήσεις. Αυτό που τείνουν να κάνουν καλύτερα είναι βιάσου να σου δώσω μια προ-γραπτή συνταγή για κάποιο φάρμακο. Απολύω τον γυναικολόγο μου σχεδόν 20 χρόνια. Βρήκα έναν γιατρό εσωτερικής ιατρικής, ο οποίος κάνει επίσης τις γυναικολογικές εξετάσεις, μετά από σύσταση. Είναι πιο ενημερωμένη σχετικά με τις πληροφορίες, την εκπαίδευση και την επιφυλακτική της συνταγογράφηση ναρκωτικών.

Αντιστοιχεί σε αρκετές γυναίκες που έχουν διαγνωστεί με οστεοπόρωση και έκαναν τον φυσικό τρόπο για την ανοικοδόμηση των οστών. Και για τους 6 περίπου, ένα χρόνο αργότερα, κανένας, δεν ανέφερε ότι λειτούργησε. Μια συνταγή για ναρκωτικά είναι πλέον η ισόβια ποινή τους.

Ωστόσο, υπάρχει μια πρόσφατη μελέτη για τις γυναίκες που προσθέτουν 50 υψηλά άλματα την ημέρα στην άσκηση τους. Τα αποτελέσματα αύξησαν την οστική πυκνότητα σε όλες τις ηλικίες των γυναικών. Ένα χρόνο αργότερα, όταν διαβάζετε ξανά τη μελέτη, αποδεικνύεται ότι πρέπει να φοράτε ένα γιλέκο για να επιτύχετε καλύτερα αποτελέσματα.

Ανακάλυψα ότι η οστεοπόρωση είναι η ιστορία για εκατομμύρια γυναίκες, αλλά δεν χρειάζεται να τιμήσετε τη συγκέντρωση με την παρουσία σας. Αυτό που με κάνει πιο θυμωμένο είναι το πολύ πιθανό ότι θα μπορούσα να είχα αποτρέψει ή τουλάχιστον να ελαχιστοποιήσω όλα αυτά.

Μπορείτε να αποτρέψετε και να αντιστρέψετε τη δομή της σκελετικής ζωής σας όταν αρχίσετε να αναλαμβάνετε τη δική σας υγεία και όταν ξεκινάτε νωρίς στην ενηλικίωση, ηλικίας 30 ετών και άνω. Ο φόβος και ο θυμός δεν χρειάζεται να κάνουν μια απροσδόκητη επίσκεψη. Εάν δεν είναι πολύ αργά για εσάς, λάβετε υπόψη σας τα γεγονότα!

Ενώ υπάρχει ακόμα χρόνος, ίσως θελήσετε να κάνετε μερικές εύκολες αλλαγές.