Ο Σχεδιασμός Είναι Ένα Βασικό Συστατικό

Αυτή την εβδομάδα τα πράγματα ήταν τόσο απασχολημένα και πριν το ήξερα ότι δεν έμεινα φαγητό στο διαμέρισμά μου και τις τελευταίες δύο μέρες βρέθηκα να αρπάζω εκλεπτυσμένα τρόφιμα που δεν θα έτρωγα κανονικά αν δεν ήταν μια ειδική περίσταση.

Ως αποτέλεσμα μέχρι το τέλος του χθες ένιωθα λίγο άρρωστη και νωθρή. Μακάρι να ήμουν καλύτερα προετοιμασμένη.

Όταν πεινάτε και είστε στο τρέξιμο, είναι πιο πιθανό να αρπάξετε ανθυγιεινά τρόφιμα που θα σας οδηγήσουν τελικά κάτω. Είναι πιο δύσκολο να επιλέξεις με σύνεση όταν δεν έχεις πολύ χρόνο και το μόνο που θέλεις να κάνεις είναι να ικανοποιήσεις το στομάχι.

Τί Μπορείτε Να Κάνετε;

Υπάρχουν μερικά πράγματα που μπορείτε να κάνετε για να βεβαιωθείτε ότι είστε προετοιμασμένοι όταν τα πράγματα είναι τόσο απασχολημένα ώστε να διακόπτεται η κανονική σας ρουτίνα.

Νιώθω άρρωστη

Το να τρώτε υγιεινά κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου είναι πολύ σημαντικό γιατί αν είστε τόσο απασχολημένος τότε είναι επίσης πολύ σημαντικό να παραμείνετε υγιείς και να έχετε την ενέργεια να ολοκληρώσετε ό, τι πρέπει να κάνετε.

Για να μην αναφέρουμε, όταν επιτύχετε μια ημέρα διακοπής, θα θελήσετε να είστε αρκετά καλά για να το απολαύσετε.

Εδώ είναι οι συμβουλές μου:

  1. Κάθε φορά που μαγειρεύετε ένα γεύμα, παγώνετε ένα μικρό μέρος του. Σε μια πολυάσχολη βραδιά όταν έρχεστε σπίτι αργά, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να το ζεστάνετε.
  2. Κρατήστε το γρήγορο μαγείρεμα ολόκληρων κόκκων στο ντουλάπι. Το quinoa φαγόπυρου και το κεχρί χρειάζονται μόνο περίπου 20 λεπτά για να μαγειρέψουν έναντι 45 λεπτών για καστανό ρύζι.
  3. Κρατήστε γρήγορα βρώμη στο συρτάρι σας κατά την εργασία. Μπορείτε ακόμη και να βάλετε κάθε μερίδα σε μια μικρή πλαστική σακούλα.
  4. Αποθηκεύστε σε κονσέρβες σούπες στο σπίτι. Το αγαπημένο μου είναι το Organics της Amy .
  5. Κρατήστε κομμένα τα καρότα και το σέλινο σε ένα ποτήρι νερό στο ψυγείο, μπορείτε να τα σνακ ενώ ζεσταίνει το φαγητό σας.
  6. Όταν βγείτε, πάρτε τα καρότα μωρών, τα φρούτα, το σούσι, τα λαχανικά στον ατμό από ένα κινεζικό κατάστημα (πιέστε το λεμόνι και το αλάτι για γεύση) .
  7. Μπορείτε να πάρετε μια ομελέτα με πολλά φρέσκα λαχανικά και σε πολλά deli θα τη μαγειρέψουν χωρίς λάδι αν το ρωτήσετε.

Αυτές οι ιδέες θα σας βοηθήσουν να ξεκινήσετε και να σας κρατήσουν καλά το χειμώνα!

Το κύπελλο περιόδου προορίζεται συχνά για τις πιο προσωπικές στιγμές της καθημερινής ζωής ενός ατόμου. οικογενειακά γεύματα και πρωινός καφές. Διαβάστε για το κύπελλο περιόδου πως χρησιμοποιείται και θα καταλάβετε περισσότερα.. Αυτές οι στιγμές μοιράζονται με φίλους και συγγενείς, καθιστώντας αυτό το φλιτζάνι κάτι περισσότερο από ένα απλό πρωινό ποτό.

Η οικειότητα να μοιραστείτε αυτές τις στιγμές δημιουργεί μια βαθύτερη σύνδεση με τα αγαπημένα σας πρόσωπα, κάνοντας τον χρόνο σας μαζί πιο αξέχαστο.