Γίνετε Θεά Για Την Υγεία: Να Είστε Παράλογες!

Πιστεύω ότι ένας από τους θεμελιώδεις λόγους για τους οποίους οι γυναίκες δεν γίνονται υγιείς είναι ότι απλά δεν έχουν αρκετή υποστήριξη στη ζωή τους για να συμβάλουν στην πραγματοποίησή τους. 

Είναι η φυσική και ενστικτώδης κατάστασή μας να έρθουμε μαζί για σύνδεση, φιλία και έμπνευση. Ωστόσο, σπάνια το κάνουμε αυτό προτεραιότητα στη ζωή μας.

Τρεις γυναίκες που μιλούν για την υγεία

Πολλές φορές στην πρακτική μου έχω ακούσει έναν να θρηνεί ότι δεν έχει χρόνο να δει τους φίλους της, αλλά παράξενα απρόθυμα να το ανεβάσει στη λίστα προτεραιότητας. Οι γυναίκες σήμερα ζουν υπερβολικά απομονωμένες και υπερφορτωμένες ζωές και πρέπει να αλλάξει αν θέλουμε πραγματικά η υγεία και η ευτυχία μας να είναι διαφορετικά.

Είχα την πρώτη μου μέρα χωρίς κράμπες και ένιωσα πιο ενεργητική την τρίτη ημέρα από ό, τι έκανα μετά από τρεις ή τέσσερις ημέρες κράμπες. Η διάθεσή μου ήταν μεγάλη από τότε! Μέχρι στιγμής, αυτό το κύπελλο περιόδου με βοήθησε με τις διαθέσεις, τις κράμπες και τα επίπεδα ενέργειας μου!

Το κύπελλο εμμηνόρροιας (κύπελλο περιόδου τιμή) υπάρχει εδώ και πολύ καιρό και έχει αλλάξει κυριολεκτικά τη ζωή πολλών γυναικών σε όλο τον κόσμο. Το εμμηνορροϊκό κύπελλο απορροφά υγρό και αποτρέπει τη διαρροή κατά τη διάρκεια της εμμήνου ρύσεως. Έχουν γίνει επίσης δημοφιλείς επειδή είναι προσιτές, επαναχρησιμοποιήσιμες και εύκολες στη συντήρηση.

Βλέπετε, νομίζω ότι το να είσαι υγιής δεν έχει να κάνει με τη θέληση και το «να είσαι καλός». Είναι περισσότερο να ρωτάς τον εαυτό σου, «τι θέλω πραγματικά και τι είδους υποστήριξη θα χρειαστεί για να με φθάσει εκεί;» 

  • Πότε στον κόσμο το έκανε μόνος του και η φροντίδα όλων μας έγινε ο κανόνας; 
  • Πότε αποφασίσαμε ότι δεν χρειαζόμαστε κανέναν; 
  • Πότε καταφέραμε να δώσουμε τον εαυτό μας μακριά;

Εάν Θέλετε Να Επιτύχετε Έναν Στόχο Υγείας

Να πάρετε μια λαβή για την επιθυμία σας, να αισθανθείτε σταθερή ενέργεια, να σταματήσετε το κάπνισμα, να μετακινήσετε το σώμα σας, να κάνετε χρόνο για τον εαυτό σας, οτιδήποτε θα χρειαστείτε πολλή υποστήριξη για να συμβεί αυτό. 

Γιατί; Επειδή αν είστε κάτι σαν εμένα, μπορείτε πάντα να βρείτε κάτι καλύτερο να κάνετε, όπως αρχειοθέτηση, καθαρισμός του νεροχύτη της κουζίνας ή αναδιάταξη συρταριών κάλτσας, προτού πραγματικά βγάλετε την άκρη σας από την πόρτα για άσκηση.

Ή θα διαπιστώσετε ότι δεν “νιώθετε” σαν αυτό γιατί είναι κρύο, είστε πολύ κουρασμένοι, πολύ απασχολημένοι, ή στην περίπτωσή μου, έχω βρει μια παράξενη γοητεία με πραγματικά κακές τηλεοπτικές εκπομπές που τρώνε περισσότερο το βράδυ μου και μετά αναρωτιέμαι γιατί δεν έχω χρόνο για τον εαυτό μου. Το να βασίζεσαι στον εαυτό σου να κάνεις για τον εαυτό σου είναι πολύ δύσκολο αν δεν έχεις ασκήσει αυτό το “για τον εαυτό μου” μυ.

Πώς ξεκίνησα να εργάζομαι και να φροντίζω τον εαυτό μου;

Λόγω υποστήριξης, χρειαζόμουν. Καλώ τη Γραμμή της Θεάς (ένα ανεπίσημο δίκτυο φίλων μου που μπορώ να τηλεφωνήσω ανά πάσα στιγμή για υποστήριξη και έμπνευση όταν έχω ξεχάσει προσωρινά την φαντασία μου), βεβαιώνω ότι έχω προγραμματίσει χρόνο με τον προσωπικό μου προπονητή, προσκαλώ φίλους,

Λέω στους ανθρώπους τι κάνω, παίρνω μια τάξη που με εμπνέει, ζητώ από κάποιον να κάνει check-in μαζί μου και φροντίζω να δημιουργήσω αδικαιολόγητα ποσά υποστήριξης γύρω μου, ώστε να μην υπάρχει χώρος για μένα κουνάω από τις δεσμεύσεις μου. Εάν κάνετε επιλογές με βάση τις δεσμεύσεις σας έναντι του πώς αισθάνεστε εκείνη την ημέρα, είναι πολύ πιθανότερο να ακολουθήσετε.

Και ξέρεις τι; Δεν αρκεί να έχεις έναν καλύτερο φίλο να είναι το άτομο υποστήριξής σου. Όταν στοχεύετε σε κάτι μεγάλο – όπως να χάσετε τα 25 κιλά που έχετε κουβαλήσει σε όλη σας τη ζωή, να αφήσετε τον εθισμό στη ζάχαρη ή να ερωτευτείτε τη θηλυκότητα και τη γυναικεία σας ηλικία, τότε χρειάζεστε υποστήριξη BIG TIME. Πρέπει να καλέσετε τις βαριές ενισχύσεις. Εκτός αυτού, είναι πολύ δύσκολο για ένα άτομο να είναι ο τελικός σας υποστηρικτής. Έχουν και μια ζωή.

Γι ‘αυτό Να Είναι Παράλογο! Απλά Κάντε Κάτι Χωρίς Λόγο

Χρειάζεστε πραγματικά έναν λόγο να έχετε τόνους υποστήριξης για να επιτύχετε τους στόχους σας στη ζωή σας; Μπορείτε να πείτε ναι. 

Προερχόμαστε από μια μακρά ιστορία αίσθησης ανεπιθύμητης επιτυχίας και οι γυναίκες φυσικά θέλουν να έχουν λόγους να κάνουν πράγματα. Λοιπόν, λέω, να είστε φανταστικά ανέφικτοι και απλά να το κάνετε. Να είστε σαν την αρχαία Θεά Υγεία. Αρχίστε να επιστρέφετε στη γυναίκα που ήσασταν, πριν ξεχάσετε τον εαυτό σας.

Άσχετη σημείωση: Ο κόλπος αυτοκαθαρίζεται. Ακόμα κι αν δεν υπάρχει σαπούνι ή νερό, ο κόλπος θα εξακολουθεί να καθαρίζει και να παρέχει άφθονη προστασία από λοιμώξεις. Ο κόλπος έχει επίσης τον δικό του φυσικό αμυντικό μηχανισμό που σκοτώνει κάθε βακτήριο που μπορεί να εισέλθει κατά λάθος.

Ακολουθούν μερικές ιδέες για να ξεκινήσετε:

  • Δημιουργήστε έναν φιλαράκο με λίγους φίλους – Συναντηθείτε ή καλέστε ο ένας τον άλλο τακτικά για να συμβάλλετε στην πραγματοποίηση των πραγμάτων.
  • Δημιουργήστε μια Γραμμή Γραμμής Θεάς – Ορίστε όρια και όταν καλείτε ο ένας τον άλλον, έχετε έναν καθορισμένο χρόνο για να παραπονεθείτε και στη συνέχεια ένα καθορισμένο χρονικό διάστημα για να εξετάσετε λύσεις.
  • Μίσθωση προπονητή – Με απλά λόγια, οι προπονητές συντομεύουν την καμπύλη μάθησης.
  • Πάρτε μια τάξη – Μερικές φορές το μόνο που μπορείτε να κάνετε είναι να εμφανίζεται και να δείτε τι συμβαίνει. Υπάρχουν τόνοι μαθημάτων στην κοινότητά σας, εάν είστε πρόθυμοι να τα αναζητήσετε.
  • Περπατήστε γύρω από άτομα που έχουν ήδη βρεθεί εκεί – Αυτή είναι η ίδια διάκριση του να περιμένετε ανθρώπους που είναι πιο επιτυχημένοι από εσάς. Φυσικά αρχίζετε να “ανεβαίνετε” για τον εαυτό σας και αρχίζετε να κάνετε περισσότερα για τον εαυτό σας, γιατί γνωρίζετε ότι ΜΠΟΡΕΙΤΕ.