Πρώτο Άρθρο Και Σκέψεις Για Την Φυσική Κατάσταση Των Γυναικών

Ήρθε η ώρα να ενεργοποιήσετε την άσκηση και την κίνηση.

  • Πόσες φορές έχετε κάνει τον εαυτό σας να αισθάνεται άσχημα επειδή δεν ξεφεύγετε από την άσκηση; 
  • Πόσες φορές έχετε ξεκινήσει ένα πρόγραμμα άσκησης μόνο για να ξεφύγετε από το δρόμο, να βαρεθείτε ή να μην εμπνευστείτε μερικές εβδομάδες σε αυτό; 

Υπάρχει μόνο ένα catch: Θα πρέπει να σταματήσετε να είστε πολύ σκληροί για τον εαυτό σας. Μερικοί από εσάς μπορεί να μην είστε έτοιμοι για αυτό. Τελικά γερνάει, ή το κάνετε, και σε κάθε περίπτωση τότε είστε έτοιμοι να το εγκαταλείψετε. Σας ενθαρρύνω πραγματικά να ξεκινήσετε τώρα.

Για την επιχειρηματική θεά, έχω μια ειδική πρόσκληση. Μια ιδέα που θα σας βοηθήσει να ερωτευτείτε με την άσκηση.

Το Πρώτο Βήμα

Πρέπει να αλλάξετε τη γλώσσα σας, ώστε αυτές οι παλιές συσχετίσεις να ασκήσουν να μην αναδυθούν και να σας δαγκώσουν στην αλήθεια. Μην το ονομάζετε άσκηση – καλέστε το να κινεί το σώμα σας. Πολύ πιο εύκολο να ενεργοποιήσετε τον εαυτό σας σε αυτό, όχι; 

Είμαι πολύ χαρούμενη που βρήκα αυτό το κύπελλο περιόδου. Ένιωσα την αλλαγή αμέσως! Την πρώτη μέρα, όταν άρχισα να το χρησιμοποιώ, δεν είχα πολύ χρόνο να περιμένω να έρθει η περίοδος μου. Όλα τελείωσαν σε λιγότερο από μία ώρα!

Όταν έχετε συνηθίσει να έχετε πολύ πόνο κάθε μήνα, δυσκολεύεστε να φανταστείτε πώς θα μπορούσε ποτέ να είναι διαφορετικό χωρίς τις κράμπες και αυτό το βαρύ συναίσθημα (κύπελλο περιόδου παρενέργειες).

Ξεκινώντας

Δημιουργήστε το δικό σας νόστιμο μενού δραστηριοτήτων χωρίς φαγητό που σας κάνει να κινείτε το σώμα σα.ς Περιγράψτε τις επιλογές σας, έτσι ώστε να είναι φυσικά ελκυστικές, σαν ένα εκλεκτό μενού σε ένα εστιατόριο. 

Συμπεριλάβετε δραστηριότητες διάρκειας 5 λεπτών (ορεκτικά), όπως χορός στο αγαπημένο σας τραγούδι σε περιπάτους μιας ώρας (ορεκτικά) ή προπόνηση με βάρη. Ό, τι σας φαίνεται καλό.

Γυναίκες και φυσική κατάσταση

Κάντε απογραφή των βίντεο άσκησής σας, του εξοπλισμού άσκησης και των δημιουργικών τρόπων με τους οποίους μπορείτε να μετακινήσετε το σώμα σας, τόσο στο σπίτι όσο και στο γραφείο. Γράψτε τα (δείτε παραδείγματα παρακάτω) και την επόμενη φορά που χρειάζεστε ένα διάλειμμα, θέλετε να μετακινηθείτε, επιλέξτε κάτι από το μενού σας. 

Δεν Θα Βαρεθείτε Ποτέ!

Σύμφωνα με την εμπειρία μου, εάν έχετε ένα εμπνευσμένο μενού επιλογών για κίνηση έτοιμη και εύκολα στην προβολή (όπως το ψυγείο σας), είναι πολύ πιο πιθανό να κινηθείτε. Σκεφτείτε το, είναι πιο δύσκολο να καταλάβετε τι θα κάνετε για κίνηση οποιαδήποτε δεδομένη ημέρα, γιατί εσείς και οι δύο ξέρετε, όλα εξαρτώνται από τη διάθεσή σας, το επίπεδο άγχους και την ενέργειά σας. 

Ωστόσο, εάν έχετε ένα μενού επιλογών για ποικίλες διαθέσεις και επιθυμητά αποτελέσματα, θα έχετε πάντα κάτι να διαλέξετε και θα είναι λιγότερο πιθανό να ξεφύγετε από το δρόμο.

Ακολουθούν ορισμένα παραδείγματα από το μενού κίνησης:

  • Επιλέξτε ένα αγαπημένο βίντεο γιόγκα – ιδανικό για όταν πρέπει να ηρεμήσετε, να γειώσετε και να αισθανθείτε δυνατά. Επιλέξτε ένα βίντεο 20 λεπτών, το Living Arts Series είναι υπέροχο. Κάν ‘το τώρα.
  • Το Five Minute Power Walk – όταν το μόνο που έχετε είναι πέντε λεπτά… υπέροχο στο γραφείο, γύρω από το μπλοκ, πάνω και κάτω από μια σκάλα. υπέροχο για να αντιμετωπίσετε μια αναστάτωση. Kάντε αυτό μερικές φορές την ημέρα και έχετε κάνει πολλά! Εγγυημένα να αισθάνεστε ενεργοποιημένοι σε πέντε λεπτά. Το κλειδί είναι να περπατήσετε γρήγορα.
  • Πάρτε μια τάξη – όταν έχετε το χρόνο, χρειάζεστε έμπνευση, μια αίσθηση αλλαγής σώματος και ενέργεια από το να είστε μαζί με άλλους. (Κρατάω προγράμματα για τα κοντινά μαθήματά μου σε τοπικά γυμναστήρια και γυμναστήρια)
  • Πάρτε ένα μάθημα – Μερικές φορές χρειάζεστε κάποιον για να σας επιστρέψει στην πορεία. Καλέστε τον αγαπημένο σας προσωπικό γυμναστή, δάσκαλο γιόγκα ή έναν εμπνευσμένο φίλο και προγραμματίστε μια προπόνηση μαζί τους. Λειτουργεί άψογα.

Θα μπορούσατε να έχετε έως και 15 επιλογές κίνησης στο μενού σας και μόλις 5. Το κλειδί είναι να το αφήνετε σε απλή προβολή και να το αναφέρετε συχνά. Αυτό το εργαλείο σας απαλλάσσει εντελώς από την εμφάνιση ιδεών όταν τις χρειάζεστε περισσότερο. Αντ ‘αυτού, θα τα έχετε έτοιμα και έτοιμα να σας εμπνεύσουν.