Τί Να Προσέξετε Πριν Φύγετε Από Το Σπίτι Για Καιρό

Η περίοδος των διακοπών μπορεί να καταστρέψει οποιαδήποτε γυναίκα, αλλά όσοι από εμάς ανησυχούν για την υγεία πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί αυτή τη φορά του έτους.

Με πάρτι διακοπών, γραφεία γεμάτα πρόχειρο φαγητό, παραδοσιακά φαγητά και καλοί φίλοι και οικογένειες που μας πιέζουν να αφήσουν τις δίαιτες μας για τις διακοπές.

Μην ξεχάσετε το συναισθηματικό άγχος των δώρων, των πάρτι και των οικογενειακών συγκεντρώσεων. Καθώς ο κρύος καιρός χτυπά το σώμα μας συχνά λαχταράει περισσότερες θερμίδες και περισσότερους υδατάνθρακες.

Συντομότερες μέρες μπορεί να οδηγήσει σε περισσότερο χτύπημα για να διατηρήσει τα επίπεδα ενέργειας και να φωτίσει τις διαθέσεις.

Προσθέστε την κρίσιμη στιγμή προγραμματισμού ώστε πολλοί από εμάς να βιώσουμε αυτήν την εποχή του χρόνου και αυτή η εποχή του χρόνου μπορεί να είναι δύσκολη για την υγεία σας.

Ταξιδεύει με υγεία

Ακολουθούν ορισμένοι δείκτες που μπορούν να σας βοηθήσουν να επιβιώσετε στη σεζόν χωρίς να χάσετε τη μάχη:

  • Προγραμματίστε μπροστά και βεβαιωθείτε ότι έχετε πολλά υγιεινά τρόφιμα. Περάστε μπαστούνια καρότου, μπάρες πρωτεΐνης, ξηρούς καρπούς, τυρί ή άλλες υγιεινές επιλογές στο πορτοφόλι σας πριν φύγετε από το σπίτι. Η μεταφορά καλών σνακ μπορεί να σας βοηθήσει να αντισταθείτε στην επιθυμία να προσφέρετε φαγητό στο εμπορικό κέντρο ενώ ψωνίζετε ή παραδίδετε την καραμέλα που φαίνεται να βλασταίνει σε κάθε γραφείο αυτή τη χρονιά.
  • Επιλέξτε σοφά όταν σνακ. Στρέψτε προς τα λαχανικά και τα καρύδια αντί για τα μπισκότα. Επιλέξτε έναν παφλασμό χυμού βακκίνιου σε νερό, λεμόνι σε νερό ή σόδα διατροφής αντί για ζαχαρούχα ποτά. Μια καλή σοκολάτα, γευστική, μπορεί να περιορίσει την επιθυμία σας να απολαύσετε άλλα γλυκά.

Η σοκολάτα απορροφάται επίσης πιο αργά από τους απλούστερους υδατάνθρακες γιατί έχει περισσότερο λίπος.

  • Προγραμματίστε τις επιδοτήσεις σας. Αν ΠΡΕΠΕΙ να έχετε latkes της θείας Σίδνεϊ ή eggnog της γιαγιάς, τότε σχεδιάστε για αυτό. Μην χτυπάτε το φαγητό σας με λιγότερες λιχουδιές. Περιμένετε για τα καλά πράγματα. Μερικές επιδοκιμασίες μπορούν να σας βοηθήσουν να αποφύγετε μια εκπληκτική.
  • Πες όχι! Δεν πρέπει να γίνει αποδεκτή κάθε πρόσκληση ή αίτημα.

Έχετε το δικαίωμα σε μια λογική και καλή περίοδο διακοπών. Εάν αυτό σημαίνει ευγενικά να απορρίψετε μια πρόσκληση ή να πείτε όχι σε μια ευκαιρία εθελοντή, τότε αυτό πρέπει να κάνετε.

Η υγεία σας ΠΡΕΠΕΙ να είναι πρώτη!

Το κύπελλο περιόδου έκανε τη ζωή μου ευκολότερη και καλύτερη. Με αυτήν την εφεύρεση, η εμμηνόρροια μειώθηκε σε λίγα λεπτά και μπορώ να επικεντρωθώ στο υπόλοιπο της ημέρας μου. Διαβάστε σχετικά με κύπελλο περιόδου φαρμακείο.

Το κύπελλο περιόδου είναι μια μικρή συσκευή που εισάγεται στον κόλπο πριν από την έναρξη των περιόδων σας. Συλλαμβάνει το αίμα της εμμήνου ρύσεως στη δεξαμενή του, το οποίο μπορεί να αδειάσει αφού γεμίσει. Αυτό σας δίνει τη δυνατότητα να κάνετε τη μέρα σας χωρίς να ανησυχείτε για τη διαχείριση της ροής σας με τακάκια ή ταμπόν.

Επίσης, ελαχιστοποιεί τον αριθμό των φορών που πρέπει να αλλάξετε τα εσώρουχα σας κατά τη διάρκεια της ημέρας, εξοικονομώντας χρόνο και χρήμα. Το καλύτερο μέρος για αυτό; Χρειάζεται μόνο να αδειάζετε το κύπελλο κάθε 10-12 ώρες, καθιστώντας το λιγότερο πράγμα που πρέπει να ανησυχείτε κατά τη διάρκεια του πολυάσχολου προγράμματος!

Να τηρείτε τις υγιεινές σας συνήθειες όσο το δυνατόν περισσότερο. Προγραμματίστε εγκαίρως για διαλογισμό, άσκηση ή παρακολούθηση μαθήματος γιόγκα. Όταν είστε χαρούμενοι και υγιείς, θα κάνετε πολύ περισσότερα για να διαδώσετε το πνεύμα των διακοπών από ό, τι θα μπορούσατε ποτέ, αν ήσασταν άθλιοι και εξαντλημένοι.